El Bulli: Cooking in Progress

El Bulli: Cooking in Progress

El Bulli: Cooking in Progress
Anbefalt aldersgrense 6 år
"Kjøkkenets Salvadore Dalì" - møt matinnovator og stjernekokk Ferrán Adrià på restaurant El Bulli
Uhemmet kreativitet og beinhard systematikk har gjort Ferrán Adrià til en lysende stjerne på avantgarde-gastronomiens dekonstruerte himmel.
Dette er ikke en film om mat, men om teamwork for å skape kunst. Fire ganger er El Bulli kåret som verdens beste restaurant. Halve året stenger de for å kunne utvikle 35 nyskapte retter til neste sesong. Aldri kopiere, sier Adrià, ikke engang seg selv. Filmen preges av at teamet virkelig er invitert inn i skapelsesprosessen. Naturligvis med Adrià selv som karismatisk midtpunkt og ubestridt chef.

Du kommer aldri til å spise 35 retter på El Bulli - 31. juli 2011 ble restauranten stengt.


Medietilsynet