Surveillance

Surveillance

Surveillance
Anbefalt aldersgrense 15 år
Vi pleier å si at eplet ikke faller langt fra stammen. Surveillance– regissert av Jennifer Lynch og produsert av David Lynch – yter ttrykket rettferdighet. Filmen er et voldsomt og mørkt mordmysterium på landsbygda med særegne karakterer og marerittaktige twister i beste Lynch-ånd. Filmen hadde bejublet premiere ved årets filmfestival i Cannes.

To FBI-agenter jager to seriemordere. Tre av de tiltenkte ofrene klarer seg med livet i behold, men alle har vidt forskjellige versjoner av det som hendte. Hvem snakker sant og hvem lyver?

På en øde landevei i Santa Fe har to mordere kledd i kjeledresser, hansker og groteske latexmasker slaktet en gruppe mennesker som av ulike grunner har stanset på plassen. Nå sitter tre overlevende på en nærliggende politistasjon for å avlegge forklaring. En er politi, den andre en ung narkoman og den tredje en åtte år gammel jente som har mistet hele familien som ofre for gjerningsmennene. Deres historier er forvirrende og merkelige og alle synes å ha en personlig grunn for å skjule noe. Når to garvede FBI-agenter ankommer, begynner et forhør som skal få en høyst uventet utgang…Medietilsynet