Søstrene Boleyn

Søstrene Boleyn
Anbefalt aldersgrense 12 år
Det eneste som kunne splitte søstrene var et Kongedømme...

Ryktene svirrer om at kong Henrik VIII ikke lenger har intim omgang med sin kone, som har vært ute av stand til å gi ham en mannlig arving. Så Sir Thomas Boleyn pønsker ut en plan for å bringe sin familie tilbake til fordums høyder: Hans datter Anne skal forføre kongen og skaffe ham en sønn. Planen går imidlertid i vasken når kongen faller for en annen Boleyn,
Annes yngre søster og beste venninne Mary. Selv om hun allerede er gift, gir Mary etter for presset fra familien og gir motvillig kongen en gutt, men underveis forelsker hun seg i den overraskende følsomme monarken. Denne kjærlighetsaffæren er selvfølgelig intet hinder for Anne, hvis hunger etter tronen nå overgår all søsterlig kjærlighet. Hun setter i verk en plan som til slutt splitter både hennes familie og hennes fedreland – og leder til hennes legendariske fall. Det eneste som kan skille dem er et kongedømme.

Søstrene Mary og Anne Boleyn blir henholdsvis elskerinnen og hustruen til kong Henrik VIII. Deres romantiske tumulter vil slite Boleyn-familien i filler, bidra til politiske og religiøse omveltninger i England - og føre Anne i døden.


Medietilsynet