Kvinnen i mitt liv

Kvinnen i mitt liv
Anbefalt aldersgrense 6 år
Asyladvokaten Jacob har i løpet av sitt 30-årige liv klart å styre unna ekteskap og andre farlige former for samliv. Nå skal han påta seg ansvaret som fadder for datteren til hans søster Tonje (Kristin Zachariassen) og hennes mann Fredrik (Kyrre Haugen Sydness).

I barnedåpen er hele venneflokken samlet, anført av John (Gard Eidsvold). Han er blind, men ofte mer klarsynt enn de andre. En annen gjest er Nina (Ane Dahl Torp), en kvinne som får stor betydning i Jacobs liv. Det viser seg at Nina er praktiserende lege, og ved en tilfeldighet får hun inn Jacob som pasient. Jacob, som den skjørtejeger han er, kan ikke la være å bli interessert. Da Nina nevner at hun skal selge huset, griper Jacob sjansen til et nytt møte. Han selger seg inn som advokat med eiendomsmegling som spesialitet.

Huset viser seg å være en herskapsbolig for øvre sjikt av overklassen, men Jacob oppdager raskt at Nina har begge bena solid på bakken. Takket være Johns resolutte inngripen innrømmer Jacob overfor seg selv og Nina at dette er den store kjærligheten...


Medietilsynet
36925