A single man

A single man

A single man
Anbefalt aldersgrense 12 år
Moteskaper Tom Fords debutfilm "A Single Man" og Colin Firth vant prisen for Beste skuespiller under filmfestivalen i Venezia i 2009. Filmen var også nominert til Gulløven for Beste film.

Vi er i Los Angeles, 1962, i en tid hvor alles øyne er rettet mot Cuba-krisen. Vi møter George Falconer, en britisk professor som leter etter meningen med livet etter at Jim, hans partner gjennom et helt liv har gått bort.

George lever i fortiden, hans fremtidstro er borte som dugg for solen. Vi følger George gjennom en dag i hans liv, en dag hvor møter med mennesker - og noen spesielle hendelser leder han i retning av et valg. Han må bestemme seg. Kan han finnen noen ny mening mening med livet, etter Jims bortgang? George utfordres av sin nærmeste venn Charley (Julianne Moore), en 48-år gammel skjønnhet som selv kjemper med sine egne håp om fremtiden.

A Single Man er en film om avbrutt kjærlighet, om isolasjonens plass i menneskenes verden, men aller viktigst, en film om viktigheten av noen tilsynelatende små øyeblikk i livet.


Lignende filmer

Medietilsynet