Micmacs - Det glade vanvidd

Micmacs - Det glade vanvidd
Anbefalt aldersgrense 12 år
MICMACS er den nye filmen fra Jean Pierre Jeunet, regissøren av suksessfilmen DEN FANTASTISKE AMELIE FRA MONTMARTRE.

Først var det en mine som eksploderte midt i den Marokkanske ørkenen. Noen år senere var det en kule på avveie som innlosjerte seg i hjernen hans. Bazil har ikke mye flaks når det kommer til våpen. Det første gjorde han foreldreløs, og det andre holder ham i grenselandet mellom liv og en plutselig og øyeblikkelig død.

Etter å ha blitt utskrevet fra sykehuset er Bazil hjemløs. Heldigvis er vår inspirerte og forsiktige drømmer adoptert av en gjeng gjenbruksforhandlere som bor i en ekte Ali Baba hule, hvis talenter og ambisjoner er så overraskende som de er mangfoldige; Remington, Calculator, Buster, Slammer, Elastic Girl, Tiny Pete og Mama Chow.

En dag Bazil går forbi to ruvende bygninger gjenkjenner han logoene til våpenfabrikantene som forårsaket hans lidelser. Ved hjelp av sin trofaste gjeng av skjøre venner bestemmer han seg for å ta hevn.

Underdogs slåss mot hjerteløse industrigiganter - Vår gjeng gjenopplever kampen mellom David og Goliat, med fantasi og innbillingsevne over gjennomsnittet.Medietilsynet
15110