Black Butterfly

Black Butterfly

Black Butterfly
Anbefalt aldersgrense 15 år
Paul er manusforfatter og har ikke klart å skrive noe siden kona hans forlot ham for fire år siden. Han blir nødt til å selge det gamle våningshuset sitt for å få penger, men det virker ikke som om noen er interessert i å kjøpe det. På vei for å møte eiendomsmegleren sin Laura på den lokale kafeen avskjærer han en lastebil ved en bratt fjellovergang og tar nesten livet av begge førerne. Lastebilsjåføren følger etter Paul til kafeen og vil slåss med ham. Omstreiferen Jack overmanner lastebilsjåføren og redder Paul. For å betale tilbake til Jack for hjelpen inviterer Paul ham til å bo i huset hans, i bytte mot at han gjør reparasjoner i huset.

Jack blir mer interessert i livet til Paul og foreslår at de skriver en historie basert erfaringene hans sammen. Men så snart Paul prøver å forlate huset for å treffe Laura igjen viser det seg at Jack er langt mer hengiven til historien enn det Paul er og nekter å la ham dra før den er ferdig. For å være sikker på at Paul samarbeider ødelegger Jack mobiltelefonen hans, stjeler bilnøklene og kaster spriten hans slik at han kan skrive med et klarere hode.

Oppførselen til Jack blir mer aggressiv og det blir antydet at han faktisk er "Veimorderen" som det lokale politiet har vært på jakt etter. Når Laura kommer på uventet besøk for å se til Paul, tar Jack også henne som gissel. De klarer å rømme, men den forstuede ankelen til Laura hindrer dem og de blir raskt fanget av Jack og holdt som gisler igjen, men i adskilte rom. Ved hjelp av en brevåpner klarer Paul å rømme, får tak i rifla til Jack og konfronterer ham med sannheten.


Medietilsynet