You Will Meet a Tall Dark Stranger

You Will Meet a Tall Dark Stranger

You Will Meet a Tall Dark Stranger
Passer for alle aldre
I Woody Allens You Will Meet a Tall Dark Stranger følger vi to ektepar, Alfie (Anthony Hopkins) og Helena (Gemma Jones) samt deres datter Sally (Naomi Watts) og hennes ektemann Roy (Josh Brolin), gjennom lidenskap, ambisjoner og engstelser som leder til frustrasjon og utfordringer.

Etter at Alfie forlater Helena, for å forfølge sin fortapte ungdom og en frilynt eskortepike ved navn Charmaine (Lucy Punch), mister Helena sin rasjonalitet og overgir sitt liv til et avsindig råd fra en sjarlatan av en spåkone.

Sally føler seg ulykkelig i ekteskapet og forelsker seg i sin kjekke sjef Greg (Antonio Banderas), som også eier kunstgalleriet hun jobber i. Samtidig blir mannen Roy, en forfatter som venter spent på responsen til sitt siste manuskript, besatt av Dia (Freida Pinto), en mystisk kvinne som fanger blikket hans gjennom et vindu.

Til tross for karakterenes forsøk på å komme unna sine problemer med fantastiske forestillinger og umulige planer, leder deres anstrengelser til hjertesorg, irrasjonalitet og turbulente farvann.


Medietilsynet