Artikler - Filmarkivet

Se film

Vilkår for bruk av Filmarkivet

VILKÅR FOR BRUK AV FILMARKIVET

 

1. Generelt

 

Filmarkivet er en filmtjeneste som gir deg mulighet til å abonnere på filmer fra den norske filmarven for kun 39,- pr mnd. I abonnementet får du ubegrenset tilgang til filmene slik at du kan se dem så mange ganger du ønsker. Du har selv ansvar for at ingen andre får tilgang til innloggingsopplysninger og passord. Gi beskjed umiddelbart til Filmarkivet dersom du mistenker at noen andre enn deg selv har fått tilgang til dette.


2. Forutsetninger for å bruke Filmarkivet

 

Filmene i Filmarkivet kan avspilles både på PC/Mac, nettbrett og smarttelefoner. Du kan enkelt overføre filmene til større skjerm ved bruk av HDMI-kabel, Chromecast eller Airplay. Filmarkivet er begrenset til det geografiske området Norge og du kan derfor ikke se film hvis du befinner deg i utlandet. Som kunde har du ansvar for at Filmarkivet ikke brukes i strid med gjeldende lover samt at tjenesten bare benyttes til personlig og privat bruk.

 

3. Pris og betalingsinformasjon

 

Abonnement på Filmarkivet koster kun 39 per mnd. Eventuelle endringer av abonnementsprisen vil varsles kunden 30 dager før prisendringen trer i kraft. Reklamefilmer fra 50- og 60-tallet er gratis.

 

4. Automatisk fornyelse av abonnement

 

Med mindre du selv sier opp abonnementet, forlenges abonnementsperioden automatisk med 30 dager.

 

5. Oppsigelse

 

Det er ingen bindingstid på abonnementet og du kan når som helst si det opp ved å gå inn på ”Min side” og stoppe abonnementet der. Det er èn måneds oppsigelsestid, løpende fra den første dagen påfølgende måned etter at abonnementet er sagt opp.

 

6. Angrefristloven


Filmarkivets tjenester omfattes av Angrefristloven. Les mer her.

7. Upassende innhold


Det kan være innhold i Filmarkivet som kan være eller oppfattes som uegnet for mindreårige eller andre. Du har selv ansvar for at mindreårige ikke får tilgang til upassende innhold via din brukerkonto.
 

8. Behandling av personopplysninger


Ved registrering vil alle personopplysninger bli behandlet i tråd med norsk lov og Datatilsynets retningslinjer.   

 

9. Endring av vilkår og tjenestens innhold


Filmarkivet forbeholder seg retten til å når som helst endre vilkårene og-/eller tjenestens innhold.
 

10. Tvister


Avtalen reguleres av norsk rett.

 

Kontakt Filmarkivet

 

 



Tilbake til forsiden