Last Chance Harvey

Last Chance Harvey
Anbefalt aldersgrense 12 år
Academy Award vinnerne Dustin Hoffman og Emma Thompson gjenforenes i filmen Last Chance Harvey, en håpefull romanse som hyller de nye begynnelser - uansett alder.

New Yorkeren Harvey Shine (Dustin Hoffman) er i ferd med å miste jobben som produsent for reklame låter, en jobb han i utgangspunktet har gått lei for lenge siden. Med en advarsel fra sjefen, om at hans aller siste sjanse til å levere er nå, drar Harvey til London en weekend for å delta i datterens bryllup. Han lover imidlertid å være tilbake på kontoret på mandag for å delta i et møte - ellers?.

Harvey ankommer London og finner ut at hans datter har valgt sin stefar til å følge henne til alters. Fryktelig skuffet forlater Harvey hotellet før bryllupsmiddagen i håp om å komme frem til flyplassen i tide, men mister flyet uansett. Da han ringer sjefen for å forklare - får han sparken umiddelbart.

I et forsøk på å drukne sorgene i flyplassbaren, støter han på Kate (Emma Thompson), en tilsynelatende litt bitter, "40 - something" ansatt ved Statistisk Sentralbyrå. Kate hvis liv er begrenset til jobb, de sporadiske men - alltid like ydmykende blind datene og de endeløse telefonene fra sin bekymrede mor, blir rørt av Harvey.

Kates energi, intellekt og lidenskap smitter over på Harvey, og den voksende relasjonen de to i mellom inspirerer de begge, der de svært uventet forandrer og påvirker hverandres liv.

Filmen er regissert og skrevet av Joal Hopkins.


Medietilsynet